Nu e un caz tipic , familia nu a uitat , parintii mei il vizitau de 1- 2 ori pe luna , sarbatori legale / aniversari, plus vb la telefon saptamanal, dar pt siguranta lui am decis sa mai fie cineva care sa verifice ca totul este bine, ea fiind platita pt serviciile ei .
Nu exista nici un testament sau act ofocial intre ei .
Certificatul de deces s'a eliberat doar cu o declaratie a ei ca este concubina plus doamna in cauza lucreaza ca si asistenta in spital.
hotumattua a scris:
Mda, un caz tipic de rudă de care ne amintim doar în momentul în care e ceva de moștenit. De unde știți că nu a fost cu adevărat concubina unchiului? Nu de alta dar mă întreb cum de i s-a eliberat ei certificatul de deces. Poate avea domiciliul la adresa defunctului. Nu știți ce relații erau între cei doi. Nu știți sub ce formă juridică a fost asigurată asistența. Dacă are un testament, prin care unchiul dvs., neavând moștenitori rezervatari, a desemnat-o moștenitor unic?
În acest moment familia nu are niciun motiv să solicite ajutorul poliției, drepturile familiei. se vor stabili după dezbaterea moștenirii unde, în mod sigur, va avea pretenții și concubina/asistenta.