avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate L0ry

Activitate L0ry

Am facut odata lucru asta,si m’a amenintat ca o sa ramana copilu la el,ca nu am dovezi sa demonstrez nimic,ca am parasit domiciliu,ca e doar cuvantul meu impotriva cuvantului lui,si ca el are o situatie financiara mult mai buna ca a mea,de aceea nu stiu cum sa fac,ca sa fiu sigura ca nu o sa aiba sanse sa castige copilu
Buna seara,as dorii sa ma sfatuiti si pe mine ce sa fac in urmatoarea problema:sunt intr’o relatie de concubinaj de 8 ani de zile,de 1 an si 5 luni avem si un copil,de cateva luni de zile viata mea este un calvar si nu stiu ce sa fac,concubinul meu seara de seara ma agreseaza verbal netinand cont ca tipa si sperie copilu,uneori da si in mine poate avand si copilu in brate(au mai fost episoade si in trecut de batai crunte inainte sa fie copilu,stiu ca am gresit si am acceptat asa dar timpul inapoi din pacate nu se da)trecem peste,el bea zilnic,de cand se trezeste pana se culca,consuma si droguri,a avut o perioada de facea saptamanal,eu am plecat odata la parintii mei dar dupa o sapt m’am intors crezand ca se schimba,ma ameninta ca eu daca plec copilu tot el o sa il castige ca el are casa pe numele lui,eu nu detin casa,dar parintii mei au,si au o situatie financiara buna.ca sa fiu sigura ca eu o sa am custodia copilului ce pot sa fac?dovezi daca l-as inregistra cand imi vorbeste urat si ma umileste se pun?chiar nu stiu cum sa fac,vreau sa fac lucrurile de data asta sa fie bine sa fiu sigura ca niciodata nu are cum sa’mi i’a copilu.Si inca ceva,eu stau singura non stop cu copilu,el vine doAr seara acasa,cand vrea sa se certe,copilu nu sta doar cu el nici macar 10 min,plange in ultimu hal