avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate FaNnE

Activitate FaNnE

buna ziua, problema e in legatura cu blocarea accesului,locuiesc la bloc si la capatul aleei dintre blocuri se afla doua garaje care nu e problema nu sunt blocate si daca sunt nu e problema ca sunt intelegatori. problema e un smecher care are vila in lateral cu iesire in spatele blocului adica acolo are poarta de acces si nu o poate folosi asa ca iesirea din garajul de sub casa si-a facut-o in lateralul casei care da direct in aleea dintre blocuri si normal e ca are acces sa intre si sa iasa, desi dupa parerea mea ar trebui sa aiba gard problema e ca are pretentie ca si masina a doua care e parcata lateral de iesirea din garajul lui sa aiba cale libera mentionez ca aici la noi fiind locuri putine ne mai blocam fara sa vrem dar ne stim ne sunam ne scuzam ne deblocam asta e, el e doar cu gura mare si scandal dat fiind faptul ca are un picior taiat de pe la ousor si zice ca e handicapat si are drepturi si ca amenda e mare etc ...intrebarea e cu ce gresesc daca ii las iesirea din garaj libera si nu la masina a doua eu parcand pe spatiu public si adoua daca are proprietate cum zice, nu ar trebui sa fie ocrotita,delimitata cu un gard?teoretic eu parchez in lateralul casei lui nu in fata ei...multumesc