avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate andoo98

Activitate andoo98

O posibila teapa cu un telefon. Am cumparat de la cineva de pe olx un telefon in stare buna la un pret bun, m am intalnit cu respectivul, am verificat telefonul cap coada, toate functiile, display, camere, totul era perfect functional, inclusiv tastatura(o sa vedeti dupa despre ce este vorba), telefonul era ok asa ca l am cumparat si la randul meu l am pus pe olx ca sa imi scot un mic profit, deoarece aveam deja un telefon identic.
M a contactat o persoana, ne am intalnit sa vada telefonul, la fel ca mine a venit cu o lista de lucruri care trebuiesc verificate, timp de vreo jumatate de ora a stat pe telefon si a verificat toate functiile la fel cum am facutu si eu si a ajuns la concluzia ca il cumpara. I am dat telefonul mi a dat banii si am facut si schimb de poze cu buletinele fiecaruia pentru ca asa a insistat el, in caz de ceva sa aiba buletinul meu.
A doua zi ma suna ca telefonul a inceput sa aiba o problema la display, cand scrie pe tastatura si apa pe tastele u j si n nu se apasa tot timpul cum trebuie si ca vrea sa ii dau banii inapoi, ori sa mergem la un gsm sa vada cei de acolo cat ar costa reparatia si sa impartim costul reparatiei daca nu se va duce la politie.
Eu i am spus ca nu ii dau nici banii inapoi pentru ca stiu ce telefon i am vandut si nu avea nici o problema si nici costul reparatiei daca este cazul nu il suport pentru ca nu este problema mea, telefonul este al lui iar in momentul in care l a cumparat de la mine totul functiona normal.
Intrebarea mea este, daca acesta se duce la politie sunt sanse sa patesc ceva? Nu ma ocup cu bisnita, pur si simplu am vrut sa incerc sa imi rotunjesc putin veniturile prin treaba asta iar acum sunt putin speriat sa nu am probleme cu politia