avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate carte audio

Activitate carte audio

Stimate domnule Vasile,

Vă mulţumesc pentru răspuns. Deci, oricine poate să reproducă audio textele de legislaţie şi să le distribuie contra-cost, fără a fi tras la răspundere?

Vă mulţumesc!
Stimate domnule Trandafir,

Întrebarea mea nu se referea la cărţi, dar la legislaţie. Codul penal, civil, şi restul legislaţiei ţării sunt protejate de drepturi de autor sau proprietate intelectuală, pot fi ele reproduse audio şi distribuite?
Domnule Popa, întrebarea mea era: Legislaţia României, codul penal, civil, pot fi multiplicate şi distribuite fizic sau audio gratuit sau contra cost de un particular, fără ca acesta să fie tras la judecată pentru violarea dreptului de autor, de proprietate intelectuală sau alt motiv?
Stimaţi domni, stimate doamne,

Cărţile pot fi distribuite audio contra cost dacă autorul acestora s-a stins din viaţă, cu cel puţin 70 de ani în urmă. Legislaţia României, codul penal, civil, pot fi multiplicate şi distribuite fizic sau audio gratuit sau contra cost de un particular, fără ca acesta să fie tras la judecată pentru violarea dreptului de autor, de proprietate intelectuală sau alt motiv?

Vă mulţumesc !