avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate aalecs24

Activitate aalecs24

Buna ziua! In urma unui accident (tamponare usoara fara victime) al carui vinovat am fost eu, am incheiat constatarea amiabila cu pagubitul, iar acesta si-a reparat masina, contravaloarea reparatiei fiind decontata de societatea de asigurari la care aveam inchietata polita RCA. Problema este ca pagubitul, pe perioada cat a avut masina in service (12 zile), a inchiriat o masina, iar firma de asigurari nu a decontat decat cca 40% din contravaloarea facturii, drept pentru care firma de inchirieri auto a dt in judecata societatea de asigurari, iar eu am fost citat ca intervenient fortat, cu obligatia de a depune intampinare. Ce efecte ar putea avea asupra mea aceasta actuine in instanta? Ce ar trebui sa contina aceasta intampinare si ce documente as putea depune eu? Precizez ca in pachetul de documente depuse la instanta si comunicat si mie prin citatie se regasesc si constatarea amiabila si copie de pe ploita RCA a mea valabila la momentul accidentului. Precizez ca masina este in leasing pe firma, iar eu conduc auto ca angajat al firmei. Multumesc!