avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate IoanDum.

Activitate IoanDum.

Buna ,acest site este un site juridic ,nu cred ca te-a pus nimeni sa îmi pui mie aceste întrebări ,Te crezi vre-un avocat pe aici?
Am cerut ajutorul pentru a afla cum pot sa îmi readuc băiatul acasă,nu cum sa vorbesc eu cu el
Când o sa ai copii (daca o sa ai copii) o sa fii liber sa îl cresti cum vrei tu,Eu nu l-am crescut asa si el trebuie sa vina înapoi acasă
Sa menționez sa fie mai clar: ASTEPT SFATURI JURIDICE NU PSIHOLOGICE AICI ,MULȚUMESC
Inteleg ce vreti sa spuneți ,dar cum sa nu fiu disperat când aproape nu mai stim nimic de el ,azi de exemplu are telefonul închis,cum am putea sta liniștiți când nici măcar la telefon nu ne raspunde?
Am fost la el si nimic ,spune ca nu vrea sa vina acasă,l-am luat cu frumosul de data asta dar nimic suntem disperati nu stim ce sa facem
Politia îmi spune ca nu are ca sa ii facă,ca nu îl pot lua cu forta de acolo mai ales daca a plecat de buna voie, cum pot sa rezolv?Sa ma duc la ,,iubitul lui,, acasa? Sau ce sa fac?
Chiar nimeni nu poate sa ma ajute,cu un sfat ceva? E un copil ,are doar 17 ani ,cum se descurca singur,iar voi îmi spuneti că nu am cum sa îl readuc acasă,Legea spune ca pana la 18 ani trebuie crescut de parinti ,nu de ,,iubit,,!!!!!!!!!!
El acum se afla la ,,iubitul lui,, după cum ne-a spus nouă la telefon ,iubitul lui are in jur de 22-23 de ani ,chiar nu pot face nimic sa îl readuc acasa? Plus de asta se află si in alt oras!
Copilul meu in varsta de 17 ani a plecat de acasă, Cum pot sa îl readuc inapoi?
Am avut o discutie mai aprinsa cu el,are o alta orientare sexuală.
In momentul actual cred ca se afla la prietenul lui
Ce pot sa fac?