avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate iMirel094

Activitate iMirel094

Răspuns la discuția Probleme invatamant

Cornel Vasile a scris:

Ar trebui sa cititi Regulamentul privind activitatea profesională a studenţilor, unde este prevazuta reinmatricularea . Aici veti gasi conditiile si beneficiile reinmatricularii.

Daca cititi bine ce am scris nu cred ca are rost sa citesc un regulament de reinmatriculare. Eu am luat examene la facultatea respectiva care mi-au fost sterse efectiv si inlocuite cu alte materii. Creditele pe care eu le-am obtinut sunt aruncate la gunoi si inlocuite cu alte materii pentru ca ei au modificat materiile. In strainatate intreruperea studiilor este o practica des intalnita. Am colegi de munca straini care si-au intrerupt studiile si au revenit dupa 2-3 ani. Nimeni nu le-a modificat materia nimeni nu le-a anulat creditele.

Diferenta este atunci cand te muti de la o facultate la alta si trebuie sa dai materiile pe care tu nu le-ai avut in programa ori eu sunt la aceeasi facultate. E ca atunci cand va duceti la scoala si la final de an va trezit ca in loc de Fizica aveti Chimie si in loc de Romana aveti Maghiara si trebuie sa dati teza din nou chiar daca dumneavoastra aveti note la Fizica si Romana... aia dunt bani care au fost platiti si aruncati la tomberon, banii mei.

Buna ziua,

Am o o situatie destul de dificile care practic ma sufoca de ceva timp. Sunt student la UTCB specializarea Automatica si informatica aplicata in anul IV. Eu trebuia sa termin facultatea in 2017 dar din anumite motive nu mi-am dat licenta deoarece aveam un job si am zis ca o aman. M-am inmatriculat in anul universitar 2020-2021. Eu aveam de dat 4 restante inainte sa dau licenta deci din toate examenele pe care le-am dat mai aveam 4. M-am reinmatriculat anum asta si am avut o surpriza incredibila si anuma am aflat ca trebuie sa dau 6 diferente si ca am 5 restante. Au schimbat materiile si mie practic mi-au fost aruncate la cosul de gunoi creditele pe care le-am luat la materiile care le-au schimbat. Mi se pare strigator la cer si incredibila aceasta situatie. Ce as putea sa fac? Exista un temei legal pe care pot merge?.