avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela_constantin

Activitate gabriela_constantin

Am apelat la polita mea CASCO fiind sfatuita ca asa este mai avantajos pentru mine.In cazul RCA-ului altele sunt calculele pentru despagubire, cel putin asa am inteles; sper ca am facut alegerea corecta sa apelez la Casco.
Am fransiza pentru avarii de 100 de Euro.
Imi vor plati suma asigurata mai putin valoarea epavei.

Eu am incheiat polita CASCO luna trecuta si am achitat o rata doar, acum mi-au spus ca trebuie sa o achit si pe a doua #-o

Va multumesc frumos pentru raspunsuri!

Gabriela Constantin
Buna ziua,

In data de 2 august am avut un accident de circulatie pe autostrada soarelui, nu din vina mea, nu a fost soldat cu victime, a venit politia, s-a intocmit procesul verbal..etc...cel care m-a lovit are asigurare, insa am apelat la polita mea casco pentru reparatia masinii...din pacate, masina este dauna totala, asiguratorul mi-a spus ca ma va despagubi insa imi va scadea din prima asigurata valoarea epavei pe care mi-o va da mie, lucru care nu imi convine deloc, pt ca este foarte mare pierdere de timp cu dezasamblarea si vinderea pieselor ca sa imi recuperez banii pe masina.
Eu in tot acest timp nu pot beneficia de masina, nu imi pot achizitiona alta deoarce banii care mi-i da asiguratorul nu sunt suficienti, deci practic in urma accidentului am foarte multe neplaceri, timp pierdut, invoiri de la serviciu..s.a.m.d.
Plus ca masina am adus-o tractata pana in Bucuresti, platind 1100 lei ( am factura fiscala) , bani pe care asiguratorul mi-a spus ca nu mi-i poate plati, deoarece masina este dauna totala.Deci am ramas si cu acesti bani dati.
Plus ca daca imi da epava eu trebuie sa o depozitez intr-o pacare pazita pentru a evita vandalismul.
Tinand cont de toate acestea, ma gandesc sa il actionez in justitie pe soferul vinovat de accident si sa cer despagubiri pentru cheltuilelile care nu mi le acopera asigurarea, cat si pentru toate aceste neplaceri cauzate, pentru care nu sunt de vina.
Eu trebuie sa iau masina de la service tot tractata sa o duc undeva, alti bani si aici.
Ar mai fi si faptul ca am mai investit niste bani in masina, cauciucuri noi si multe altele, pagube pentru care nu voi fi despagubita.
Intrebarea mea ar fi daca considerati ca as avea sanse in justitie pentru recuperearea acestor prejudicii?

Multumesc frumos!