Buna seara.
Doresc sa va prezint o problema actuala din viata mea si astept ca cineva sa ma poata lamurii , daca se poate.
Am o relatie cu un baiat de ceva vreme,adica de 8 luni.
Ne am vazut de 2-3. ori si decat 1 data in prezenta mamei mele ,de cand l am adus sa vada cum este el ca om etc mi a mai dat decat 1 singurq data sa ma vad cu el voie si atat.
Dar tin sa va zic ca inainte mai am fost cu un baiat si era major si el dar nu ma intelegeam asa bine si la un moment dat mi a zis ca are deja prietena si eu qm acceptat pentru ca am crezut ca se schimba ceva vreme si i am zis mamei mele ca are prietena etc si nu a comentat nimic decat sa fac ce cred eu..dar lucrul dubios era ca ea mi a zis sa vin sa mi prezint prietenul si la ea si pe el nu l am prezentat niciodata deoarce si el a refuzat si nici nu trebuia ,habar n am de ce. Nu il cunostea deloc si totusi ma lasa sa umblu cu el.
Iar pe prietenul meu actual il cunoaste si chiar este o persoana ok si nu este intrun fel de acord cu relatia noastra eu am incercat in toate felurile sa ma pot intelege cu ea adica am facut ce mi a zis nu am note mici la scoala fac curat imi gatesc singura si cand imi zice sa fac ceva fac.
Am zis sa nu ma cert pentru motivul asta ca pierd timpul degeaba si nu imi sta in fire.
Eu tata nu am pentru ca sunt divortati .
Locuiesc cu mama si bunica mea, iar bunicamea nici ea nu ma ajuta cu ea mai rau ma inteleg , ma jigneste etc chiar si cand face ce trebuie isi gaseste motive absurde de cearta.
Si mai nou de 2 luni eu numai am iesit deloc din casa nici pana la magazin macar.. pentru ca , nu mi se da dreptul sa ies , nici mama nu ma lasa nici bunicamea.. si gaseste motive sa l acuze pe prietenul meu ca el e devina cand nu este deloc asa pentru ca el ma sustine cel mai mult.
Eu m am saturat de amenintari si jignirii din partea lor,la amandoua si sa fiu legata cam ca, cainele ...pentru ca n am drept la libertate... si pe langa nu mi da buletinul meu sau macar o copie de pe el asta mi se pare ceva anormal.
Eu as dorii sa ma mut la prietenul meu deoarce are cu ce sa ma intretina , si ma ajuta foarte mult si cu scoala si pentru ca m am saturat sa fiu tratata asa in modul asta chiar de propia mama si bunica.
Mentionez ca am 16 ani jumatate , si inca imi continui studiile si o sa le continui pana la 18 ani ,as putea sa ma mut fara ca lui sa i se intample ceva sau eu sa fiu dusa inapoi acasa? multumesc mult :(