avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Activitate All22

Activitate All22

Eu nu sunt din București, dar stau aici pe timpul facultăți, nu cunosc multă lume, puteți sa mi recomandați un avocat sa discut despre situație, îmi doresc tare mult sa nu fac închisoare sau sa am cazier (deoarece de 8 luni ma pregătesc pentru academie) iar după acest incident am realizat ca am dat cu piciorul la tot viitorul meu. Regret nespus ce am făcut.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

S-a deschis dosar penal si veti fi cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de furt. Daca va impacati cu persoana vatamata, se va dispune clasarea, altfel, daca nu aveti antecedente si inteleg ca prejudiciul este recuperat, sunt sanse ca procurorul sa dispuna la o solutie de renuntare la up. Puteti consulta un avocat in legatura cu situatia dvs sau il puteti angaja sa va asiste/reprezinte in fata organelor judiciare.

Buna ziua, duminica am făcut cea mai mare greșeală din viața mea. Am fost l Carrefour sa fac niște cumpărături, iar ajungând la casa am realizat ca nu am suficienți bani sa le plătesc, iar doua produse nu le am scanat. După ce am plătit restul produselor la ieșire am fost oprită de cel de la securitate, atunci am realizat ce gest umilitor și degradant am putut sa fac. Nu am mai făcut asta niciodată, nu am cazier nici antecendente. I am spus domnului ca pot chema pe cineva sa mi aducă banii sa le plătesc, acesta a refuzat spunându mi ca asta e procedura și ca nu o sa pățesc nimic. A sunat un superior care m a condus intr o camera, acesta a completat o foaie cu valoarea produselor 190 lei, iar după a chemat poliția, aceștia au completat niște foii (cel mai probabil un proces) m au întrebat ce s a întâmplat, iar după ce au verificat dacă am cazier, au constata ca nu am și mi au zis sa le las un număr de telefon și ma vor suna ei pt a merge la secție sa dau o declarație. Spunându mi la final ca nu o sa pățesc nimic. Prejudiciul a fost recuperat, ba chiar sunt dispusă sa l plătesc dacă e necesar, am înțeles ca cea mai buna varianta e înțelegerea amiabila. Am fost la magazin și ieri și azi, dar directoarea magazinului nu era. O sa ajung la închisoare ? Menționez ca sunt studenta și lucrez in acest moment sunt dispusă sa plătesc o amenda. Sunt foarte speriat, încă nu am fost chemată sa dau declarație, e cazul sa mi iau avocat ?