avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Activitate Alexxandra13

Activitate Alexxandra13

Momentan i-am făcut o scrisoare din partea unui avocat. Știu cine este pt ca tot el i-a scris în privat aceleași lucruri și unei prietene.
M-am informat la 2 avocați și pot sa îl dau în judecata timp de 3 ani.
Va mulțumesc pt răspunsuri
Bună ziua!
Va deranjez în legătură cu o problema personala ce îmi afectează afacerea&viata de zi cu zi.
Fostul partener de naționalitate straina(nu am fost căsătoriți, avem împreună un copil minor de 6 ani, el cu resedinta în strainatate), postează fără acordul meu, pe rețelele de socializare la care avem prieteni comuni și parteneri de afaceri, imagini denigrante din casa mea,proprietate personala 100%,proprietate în care a venit în vizita pt o scurta perioada de timp în anii trecuți. Menționez ca a asociat în postari pe lângă poze din casa și poze cu mine și afacerea mea . De asemenea a trimis în privat la prieteni comuni&parteneri de afaceri mesaje și poze denigrante și ofensatoare de natura sa îmi afecteze serios viata personala, afacerea personala, imaginea.
Va rog, dacă puteți sa ma ghidați asupra demersurilor ce as putea sa le întreprind în vederea soluționării pe orice cale juridica/autorități a acestor probleme care se manifesta în ultimele luni.
Va mulțumesc mult pentru atenția și răspunsurile dvs!