Va deranjez cu câteva întrebări.
Posibil sa fie și alte persoane care au întrebat asa ceva. Îmi cer scuze dacă repet întrebarea.
Ce acte sunt obligat prin lege sa prezint președintelui asociației de proprietari în momentul în care am cumpărat un apartament? Trebuie sa îi predau o copie după aceste acte sau doar sa declar anumite informații ?
M-ar interesa care e cadrul legal exact pentru astfel de situație și dacă protecția datelor cu caracter personal se aplica.
De asemenea, întâmpin o problema cu atitudinea președintelui de bloc, care are anumite influente comuniste și este foarte agasant, abuzand de funcția sa. E un fel de camera video care verifica cum arunci gunoiul, cum reciclezi, cum închizi sau deschizi liftul (e și vecin de etaj). Exista vreo posibilitate legala sa nu mai fii deranjat în mod constant, pe nedrept, desigur, de către președintele asociației, care abuzează de funcția sa? De asemenea, mai mult, eu ii plătesc salariul (o parte din factura lunara către asociație e pentru salariul sau). Sunt obligat sa plătesc aceasta suma?