Deci, ca sa inteleg bine, doar pentru faptul ca au fost stramutati acei 3250 mp( pt care exista ROL- asa era pe vremea aceea) pot ajunge in istanta? daca ramaneau acolo unde erau nu mai era nici o problema?
Buna ziua!
Am sa va prezint urmatoarea speta:
-mama mea a primit mostenire de la parinti 2 terenuri( unul intravilan- 550mp, unde si-au construit o casa si teren arabil-3250mp, undeva departe de casa). In anul 1991 tata a primit de la Primarie Titlu de Proprietate( pe numele lui) pe toata suprafata( 3800 mp) dar terenul de la camp a fost anexat terenului de casa si ulterior a devenit si acesta intravilan. Acum 8 ani tata a decedat si abia anul acesta ( din lipsa banilor) am reusit sa facem succesiunea, in urma carei mama a cedat totul in favoarea mea. Acum fratii mamei mele s-au cam razvartit cum ca nu e corect sa detinem atata teren intravilan( este situat intr-o zona unde se vinde foarte scump) si vor sa mearga la Arhivele Statului sa vada ei ce-i cu pamantul nostru.
Intrebarea mea este urmatoarea: atata timp cat exista Titlu de Proprietate iar Hotararea privind succesiunea este definitiva si irevocabila mai pot contesta ceva? Poate fi contestat un titlu de proprietate?
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns.