avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate Alin_F

Activitate Alin_F

parintii mai sunt proprietari pe un teren si casa de pe el intr-o zona cu vad comercial foate bun pe care eu il vreau pentru a dezvolta pe el o investitie si intr-un final am ajuns la o intelegere cu ei si cu singurul meu frate sa ii despagubesc adica sa fac 2 case noi intr-un sat din apropiere pe care sa le dau una fratelui si cealalta parintilor iar in schimb ei imi vand terenul lor. pana aici totul bine i-am donat fratelui casa mea pe care o aveam in constructie adica teren+autorizatie de constructie+ o expertiza in care se spune stadiul lucrarilor casa fiind aproape gata, irevocabil libera de sarcina si cu scutire de raport cum a spus notarul sa fac, el la scurt timp dupa donatie a intabulat casa pe numele lui. cu parintii trebuia sa fac un schimb imobiliar intre un teren cumparat de mine si terenul lor, ei aveau incredere ca o sa le fac casa si nu se punea problema doar ca eu ma grabeam cu spatiile mele comerciale pe care doream sa le fac pe terenul lor. Am spus ca aveau incredere pana acum 1 saptamana cand vine fratemiu la mine si scandal ca eu vreau sa ii pacalesc pe ei ca vreau sa ii iau lui tot ce i se cuvine ca a vrut sa vinda casa unui cunoscut de al nostru care trebuia sa ia credit si banca nu ii acorda deoarece imobilul este obtinut de fratemiu prin donatie si eu nu am copii si banca nu accepta imobilul ca si garantie. Am citit raspunsul bancii si scrie ca in momentul in care mie mi se naste un copil fratemiu ramane automat fara casa si de atunci numai scandal si cu el si cu parintii ca eu stiam si am vrut sa ii las pe drumuri va jur ca habar nu aveam de asa ceva, eu am vorbit cu notarul ala si zicea ca e cea mai buna solutie fiind rude dar nu mi-a zis nimic de chestia cu copilul. Acum sunt disperat nu ma crede nici fratemiu nici parintii care sunt convinsi ca am vrut sa il pacalesc pe fratemiu si pe ei sa ii las fara casa doar cu terenul. Sunt terminat, nu mai dorm de 1 saptamana am ramas fi fara casa mea si nici parintii mei nu mai vor sa auda de ceva. Nu stiu cu sa fac sa schimb donatia aia nenorocita sa ii fac vinzare-cumparare sau sa o revoc si sa ii fac contract de vanzare dupa, singura problema e ca toate lumea zice ca nu se poate revoca un contract de donatie cu toate ca fratemiu e de acord sa revocam sau sa schimbam donatia cu vanzare-cumparare fiindca si el are precontract si cumparatorul il ameninta cu tribunalul sunt disperat ce pot face, fac orice!!!! va multumesc