Buna ziua,
Tocmai mi s-a pus o poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Am sunat la executor care mi-a zis ca este vorba de un credit Zaplo din 2018, preluat de Kruk. Nu imi amintesc sa fi avut credit neplatit la Zaplo, nu figurez nici la Biroul de credit si nu gasesc dosarul de executare nici pe portalul just.ro, ceea ce mi se pare extrem de ciudat + nu am primit nici instiintare de executare silita nici nu m-a contactat nimeni, si au si trecut de atunci peste 3 ani. Ma ajutati cu un sfat ce sa fac?
As avea nevoie de ajutor in urmatoarele probleme:
1. Poate un cetatean strain din tara membra UE cumpara un teren in Romania si care ar fi pasii de urmat? (terenul este pasune/extravilan)
2. Care sunt documentele necesare la notar? Stiu ca trebuie NIF si documentul de identitate al cet. strain. Intrebarea ar fi, care este procedura la notar daca cetateanul strain nu vorbeste limba romana?
Va multumesc anticipat.
Sunt asociat unic si administrator intr-un SRL. As dori sa modific statutul la srl cu 2 asociati, asociatul care intra in firma fiind cetatean strain. Administrator as ramane eu, cetatean roman. Care ar fi cea mai simpla modalitate?
Un certificat digital calificat emis in Ungaria (de la furnizor de pe lista autorizata UE) este valabil si in Romania? Specific, m-ar interesa daca-l pot utiliza pe portalul onrc? Mersi!