avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate Tamás Béla

Activitate Tamás Béla

Buna ziua Am o întrebare pe care nu am putut să o lămuresc nici la DRPCIV nici la Poliția Rutieră Deci am fost în audiență la șeful serviciului rutier din județul și teritoriul unde aparțin vă rog să mă ajutați în primul rând în anul 2017 am obținut permisul de conducere mai exact pe data de 12 septembrie 2017 această dată fiind examenul practic condusul în oraș pe care îl am trecut cu punctaj maxim fără nici o greșeală însă înainte de 12 septembrie 2017 fix cu o lună mai exact pe data de 11 august 2017 având deja sala proba teoretică obținută cu punctaj maxim 26 din 26 am fost depistat în trafic conducând fără permis neavând alcool sau alte agravante Doar simplu fără permis acest proces a durat doi ani și o lună în 14 noiembrie 2019 am fost condamnat la închisoare de un an și trei luni pe care am și executat fiind eliberat condiționat pe data de 9 septembrie 2020 însă de la serviciul rutier teritorial am primit o înștiințare precum că mi se anulează permisul de conducere pe baza sentinței cu fapta respectivă sau cu condamnarea respectivă însă în această sentință Judecătoria și instanța care ma condamnat definitiv Nu mai a anulat permisul de conducere până aici e totul ok însă la început de ianuarie am fost în audiență la șeful teritorial rutier unde aparțin și mie acum unicat că pot obține sau redobândi permisul de conducere după 6 luni de la eliberare din penitenciar acum am fost și la organul emitent al permisului de conducere și acolo mi sa comunicat că pot să redobândesc permisul după executarea efectiv a întregii pedepsei Deci nu înțeleg șeful Serviciul Rutier îmi spune că pot redobândi după 6 luni de la eliberare și serviciu Regim Permise îmi spune că pot redobândi doar după Ce pedeapsa va fi executate în totalitate și de la acea dată socotită după 6 luni vă rog să mă lămuriți