avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate RacingTeam

Activitate RacingTeam

Joi o sa fac acest lucru. Ma gandisem si la aceasta varianta insa nu sunt sigur ca voi primi un raspuns clar in acest sens. Probabil imi vor da in nas cu un raspuns referitor la indeplinirea conditiilor prevazute de lege pentru autorizare (pe care teoretic le indeplinesc). O sa depun totusi si un dosar pentru eliberarea unei autorizatii procurare arma neletala sa vad finalitatea. Multumesc pentru raspuns.
Mai asteptam raspunsuri poate cineva a fost in aceasta situatie.

Adrian ALBU a scris:

Ca să fiți sigur, faceți o solicitare IPJ pentru a vă comunica dacă sunteți eligibil pentru obținerea permisului port armă.

Buna seara tuturor.
In anul 2013 am primit 3 ani cu suspendare pentru infractiuni informatice si o perioada de 8 ani incercare. Reabilitarea a survenit in noiembrie anul trecut. Cazierul este curat.
As dori sa depun dosarul pentru procurarea unei arme neletale? In trecut am mai detinut o arma cu aer comprimat insa in 2016 mi-a fost anulat si retras dreptul de detinere si folosire intrucat figuram inscris cu o condamnare mai mare de 1 an in evidentele cazierului judiciar. Revin cu mentiunea ca anul trecut au trecut cei 8 ani ai perioadei de incercare si a survenit reabilitarea de drept iar acum cazierul este curat.
Doresc sa stiu pentru ca voi cheltui bani pe cursul instruire teoretica si practica pe linie de arme si munitii plus dosarul medical, psihologic iar la sfarsit dupa depunerea dosarului la biroul AESP din cadrul IPJ unde locuiesc sa ma trezesc cu o mare negatie din partea lor. De asemenea sunt inscris si in cadrul unei asociatii in vederea obtinerii statutului de vanator. Aici aceeasi situatie in viitor. Examene, taxe , timp si bani pierduti sa devin vanator si in momentul in care merg sa mi se elibereze autorizatia pentru procurarea armei sa aflu ca nu e posibil. Pentru ca asa este la noi, nu poti afla pana in momentul cand depui un dosar de eliberare a autorizatiei de procurare arma dupa caz la biroul AESP.
A mai intampinat cineva astfel de cazuri ?
Am citit foarte bine legea 295/2004 sectiunea 5 - arme neletale insa sunt foarte nedumerit. Nu am inteles 100% care e solutia in cazul meu. Nu am nici pregatire si experienta juridica in domeniu. Sa inteleg ca nu voi mai avea dreptul pe viata. Ce solutii am ??
Ma gandesc totusi ca cineva a mai intampinat aceasta problema sau ma poate ajuta cu un sfat.
Multumesc pentru raspunsuri.