avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate Oana.mb

Activitate Oana.mb

Buna ziua. Am o intrebare legata de contabilitate si activitatea de videochat/onlyfans. Am srl deschis pt declararea veniturilor si cont bancar pt acesta. Conteaza cum apar incasarile in extrasul de cont de la banca? Deocarece multe banci nu accepta transfer direct/wire transfer din partea site urilor de videochat si singura optiune de a primi banii este printr un e-wallet, mai apoi din e-wallet in contul srl ului. Este vreo problema in acest sens? Pt ca nu vad alta optiune din moment ce transferul direct nu se poate face.
Multumesc!
Buna ziua. Cum se declara veniturile provenite din OnlyFans?
Răspuns la discuția Pfa pentru videochat
Am apelat la o firma care se ocupa de deschidere, le am spus pentru ce am nevoie, codul caen cu care a fost deschis este 9329, alte activitati recreative si distractive. Nu am diploma de studii superioare pentru domeniul acesta, persoana care l a deschis a spus ca exista o portita legala pt asta si a depus o cerere cum ca sunt in decurs de a obtine acea diploma si nu are termen limita, ceva de genul, sper ca stiti la ce ma refer, eu nu cunosc termenii oficiali.
Buna ziua. Am o intrebare legata de legalitatea activitatii de videochat. As vrea sa incep si, facand ceva research ai cautand informatii am inteles ca pentru a fii model independent care nu colaboreaza cu niciun studio sau agentie am nevoie de pfa sau srl. Mi am facut pfa, am si registrul si toate documentele, insa nu pot incepe activitatea propriu zisa deoarece nu reusesc sa mi fac cont la banca. As dori sa stiu ce banci accepta aceasta activitate ca sa pot sa mi deschid cont sau ce solutie legala pot primi in acest caz.