avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Activitate Andreearremm

Activitate Andreearremm

Supermarketul nu dorește împăcare și nu dorește renunțarea la declarație.
Încă nu am fost chemată la secție pentru declarație.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Dacă va împăcati cu persoana vătămată, se va dispune clasarea, altfel, dacă nu sunteti recidivista, probabil se va dispune o soluție de renunțare la up.

Este ultima data! Nu o sa mai fac așa ceva in viața mea. Parca toată viața mi-a trecut prin fata ochilor atunci și doar la fetița mea ma gândeam. Va mulțumesc din inima!
Zi frumoasa și multă sănătate!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Intrati la puscarie doar daca continuati cu furatul, de data asta o sa scapati.

Va mulțumesc pentru răspuns. Adică, este posibil sa nu intru la închisoare?

Kyandra a scris:

Pe ce facem pariu că. raportat la consecințe, la gravitatea faptei, la pericolul social și la împrejurările săvârșirii ei, nici măcar nu va fi trimisă doamna în judecată? Cel mai probabil va primi o ordonanță de renunțare la urmărirea penală și niște ore de muncă în folosul comunității...

Va mulțumesc pentru răspuns. Ma sperie foarte tare ganul ca este posibil sa intru la închisoare.. ma gândesc la fetița mea. Sunt tare rușinată de ce am făcut.. acum regret cu vârf și îndesat..
Fapta am comis-o exact cum v-am scris. Exact așa s-a desfășurat toată acțiunea. Din câte am citit por scapă fără închisoare cu suspendare.

Georgiana Petrov - Cabinet de avocat a scris:

Buna ziua. Daca nu aveti antecedente penale și fapta e chiar asa cum ați descris-o, aveți șanse să fiți condamnată la pedeapsa închisorii cu suspendare sub supraveghere. Aceasta este practica majoritară a instanțelor, însă raportat la fapta comisă, legea prevede și posibilitatea închisorii în regim de detenție, dar șansele sunt mai mici.

Buna seara, astăzi am fost prinsă intr-un supermarket furând produse in valoare de 300 lei. Domnii de la paza mi-au scos un bon cu suma de 0 lei iar apoi au sunat la secția de poliție. Au completat niște acte pana au venit dânșii. Aceștia când au ajuns mi-au cerut fatale, m-au întrebat de ce am făcut acest lucru, am recunoscut fapta și mi-am cerut mii de scuze iar apoi am promis ca niciodată nu o sa mai fac așa ceva. Am fost cu dânșii pana la mașina, pe drum i-am întrebat de se ca întâmpla cu mine iar aceștia mi-au spus ca o sa intru la pușcărie. Ajunși la mașina mi-au spus ca ma vor lasă sa plec acasă. Este posibil sa vina sa ma ridice pentru a ma bagă la închisoare? Este posibil sa pățesc acest lucru? Nu mai am liniște, am acasă o fetița și sunt foarte stresată ca va rămâne fără mine. Nu vreau sa ma gândesc la acest lucru. Nu știu ce sa fac.. sa ma duc mâine la secție sa întreb ce pot face?
Mulțumesc din inima pentru răspunsuri. Seara frumoasa!