Multumesc! Averea se ia la intreg sau sumele de bani din conturi se considera pe numele cui le detine? De exemplu daca el avea 2000 de lei si ea 1000 de lei, se considera ca erau 3000 la comun sau din partea fratelui 1000 se duc catre mostenirea sotiei si 1000 catre surori?
Va rog sa-mi spuneti, daca fratele meu a murit si nu am apucat sa facem succesiunea deoarece si sotia lui a murit dupa 3 saptamani. Ei nu au avut copii iar parintii fratelui si cumnatei sunt decedati. Din partea fratelui suntem 3 surori in viata si din partea cumnatei sunt tot 3 surori in viata (nu au avut alti frati decedati). Cum se imparte mostenirea in acest caz.
Multumesc! Dar la aceasta data, luna din contractul de munca pentru care nu s-a platit CAS (ca perioada este cuprinsa in carnetul de munca dar nu apare in adeverinta privind stagiul de cotizare) se poate considera vechime in munca sau stagiu de cotizare si conform legii pendiilor militare 223/2015?
Daca am avut contract de munca 1,5 ani la o societate si aceasta nu a platit CAS pt prima luna de contract pot plati eu retroactiv ? Este vorba de 1 luna din anul 2002. Aceasta luna se poate considera vechime in munca sau stagiu de cotizare si conform legii pendiilor militare 223/2015? Pentru perioada de concediu fara plata pot sa platesc retroactiv CAS?