avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate daniel76R

Activitate daniel76R

Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra .Am dovada de la banca la care are deschis contul vanzatorul si am si cartea funciara pe numele meu , dar mi se cere acea declaratie .
Buna ziua . Multumesc pentru raspuns. Am achitat prin transfer bancar integral in momentul incheierii contractului si am depus la dosarul incheiat , in fata notarului . Acum doresc sa vand acea proprietate dar un alt notar imi cere acea declaratie , nu ia in calcul dovata tranzactiei . Inteleg ca o institutie publica cu sistem care poate fi oricand verificat este nul fata de o simpla declaratie la notar. Eu nu inteleg birocratia in tara asta ,de ce mai exista sisteme ? Daca se stie ca aceasta declaratie ii este necesara viitorului proprietar de ce nu se scrie in acel contract facut de notar , ca ambele parti sunt obligate sa se prezinte si aceasta sa fie in dublu exemplar ( foarte complicat sistem) .
si notarul de ce nu are obligatie ? este interesul meu , dar cum pot obliga eu vanzatorul sa mearga sa de acea declaratie ?un rahat de sistem in tara asta
Buna ziua . Ce pot face pentru a vinde o proprietate pe care am achitat-o integral dar vanzatorul nu a mers la notar sa incheie acea declaratie de confirmare ca plata a fost realizata integral . Acum noul notar imi cere acea declaratie care nu imi apartine , si care era obligatia vanzatorului.