avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate Magie1

Activitate Magie1

Trimit prin E-mail o cerere cu copie Titlu de proprietate,copie certificat deces a bunicului,a tatălui de căsătorie și certificat de naștere a tatalui la Primărie și copii după buletinul meu și a lu sora.
Solicit în cerere sa se verifice cele sesizate de mine și adevărul despre posesia pamintului.

Kyandra a scris:

Dvs trebuia să depuneți o cerere la comisia locala de fond funciar (cea de la primărie) pentru reconstituirea dreptului de proprietate. Au fost anumite perioade stabilite prin lege în interiorul cărora se puteau depune acele cereri. Conform legii 165/2013, comisiile locale de fond funciar au avut niște termene în care să analizeze și să soluționeze cererile formulate de cetățeni pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor. Articolele invocate de dvs prevăd psibilitatea persoanei nemulțumite de tărăgănarea procedurilor (depășirea teremenelor din lege) de a se adresa instanței și eventualele sancțiuni aplicabile membrilor comisiiilor locale pentru întârzierea procedurilor. Comisia județeană de fond funciar (cea de la Prefectură) poate valida reconsituirea dreptului de proprietate doar în măsura în care persoana îndreptățită a depus cerere în termen la comisia locală, însoțită de toate actele doveditoare. Dvs știți ce fel de cerere ați depus și unde, însă dacă nu ați respectat instituția competentă (comisia locală în a cărei rază teritorială se află situat terenul solicitat) și termenele în care trebuia depusă cererea, veți folosi acel titlu de proprietate doar ca obiect de decor.

Primăria a comunicat mie și la Prefectura dar din cite am înțeles că trebuie să rasp Prefectura cu retrocedarea proprietăților.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu cunosc ce zice raspunsul, nu va pot analiza bucatele scoase din context. E un articol incipient, probabil din Regulamentul comisiilor, probabil ca sunt atributii. Cautati si dv. HG respectiv pe net, eventual verificati art. 6 din anexa regulament. Nu inteleg ce doriti.

Nu știu ce înseamnă art din lege ce mi sa scris la rasp am dreptul sa îmi recuperez proprietatea.

Magie1 a scris:

Pe scurt scriu obiect comunicarea de informații privind stadiul solutionarii cererii de reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenului în suprafață de 3.00 ha de la bunicul patern tind cont de atribuțiile comisiilor locale și județene de fond funciar e trecut art 6 din HG Nr 890/2005.
Și cele mai sus in rasp mia scris din lege ce mia rasp am scurt pe scurt.
Atunci trebuie sa primesc rasp de la Primărie.

Nu stim ce zice rapsunsul...

Pe scurt scriu obiect comunicarea de informații privind stadiul solutionarii cererii de reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenului în suprafață de 3.00 ha de la bunicul patern tind cont de atribuțiile comisiilor locale și județene de fond funciar e trecut art 6 din HG Nr 890/2005.
Și cele mai sus in rasp mia scris din lege ce mia rasp am scurt pe scurt.
Atunci trebuie sa primesc rasp de la Primărie.

Nu stim ce zice rapsunsul...

Am o întrebare am găsit un Titlu de proprietate de la bunicul de acum 78 ani.
Mia venit rasp scris de la Prefectura prin E-mail a comunicat Primăria ca art 37 legea 165 /2013, art 36 din acest act normativ și art 6 HG 890/2005.
În situația asta o sa primesc de la Primărie din nou rasp numai la Prefectura am scris la Primărie nu am scris.
Am dreptul să îmi recuperez pamintul de la bunicul pe baza Titlului de proprietate.
Da.

POPA GHEORGHE a scris:

In raspunsul la contestatia dvs. scrie daca exista cale de atac si unde.

Cînd e o hotărîre judecătorească data de instanță și apoi o contestezi în termen de 15 zile și pierzi unde te poți adresa sa o ataci această hotărîre tu consideri ai dreptate.
Conflictul de munca e scutit de taxa cu avocat la onorariu.

Cornel Vasile a scris:

Da, pot contesta decizia de concediere în instanță.

Dacă angajatorul din 15 muncitori face restructurări 7 trimite în somaj și restul ii opreste la munca ceilalti poate contesta decizia de concediere a angajatorului în instanță.
Dacă pe anul 2024 nu mai am zile de concediu de odihna angajatorul poate sa îmi de-a zile de concediu de pe anul 2025 cîte zile sa îmi aprobe.