avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate Magie1

Activitate Magie1

M-am dus în vizită prin surprindere la maică-mea sta cu cineva tot e speriata cînd vb maică-mea cu mine sta cu cineva sa răcit mult de copii.
Mi-a am aruncat privirea pe bufet avea țigări de contrabandă 5 cartoane o întreb ce sunt cu astea un pachet pe masa îmi zice e a concubinului meu sa nu îl suni sa îl întrebi fara să știe el că ai fost la mine.
Am întrebat pe maică-mea ce se întâmplă îți face ceva ești foarte schimbata a băgat frica in tine sa ne spui mie și lu sora ce este pe aici.
Am făcut poze la țigări sa am că o dovadă.
La telefon o întreb cînd o sun ai probleme ie frica sa vorbească.
În situația asta ce trebuie sa fac.
Pot sesiza poliția sa aflu adevărul am dreptul asta că fiu.
La un proces dacă avocatul reclamatului e din alt oraș dacă se pierde procesul se pune transportul combustibilului și cazarea dacă a stat cazat avocatul la plata cheltuielilor de judecată a piratului.
Eu cu sora ne-am dezbătut moștenirea pe partea tatalui,mama fiind în viața și-a dat partea ei fără sarcinii fara nici o clauză sa fac ce vreau cu sora.
Mama mai are o casa e de la tatăl ei dezbaterea moștenirii o are făcută dacă o da la cineva prin donație noi copii o putem ataca in instanta sa ne luam partea,mama a zis după moartea ei să dezbatem moștenirea dar nu vrea în timpul vieții.
Am o întrebare pe scara din 14 apartamente 9 au centrala cu gaz,pe tronsonul unde locuiesc numai eu nu am centrala cu gaz,pot sa cer furnizorului să mă debranșeze de jos unde urca căldura să pună dop de debranșare exista o procedura prin lege.
Fac adresa lamasociatie sau furnizor.
Am fost sunat de 3 numere diferite mă amenința cînd sun pe acele Nr de tel intra reteaua.
Dacă reclam la poliție și dau Nr de telefon le poate afla și să fie tras la răspundere acele persoane.
Mă gândesc să nu fie Nr de cartela și le-a aruncat,sa îmi schimb Nr sau sa nu mai rasp cum la Nr care nu le am in agenda.
Certificatul de moștenitor sau donația dacă nu se înregistrează la Primărie in termen de 30 zile ce se întâmplă.
Pot trimite la Primărie cu poza din strada pozat cum e construit ilegal construcția vecinului făcută camera fără autorizație.
Cînd se face cadastru și intabulare se depistează neregula asta cu camera construita fără autorizație.

POPA GHEORGHE a scris:

Sesizarile se fac in scris, cu nr. de inregistrare/ data, daca doriti sa primiti raspuns la acestea.

In fiecare an angajatorul pina in luna februarie făcea fisa de evaluare a angajatului.
Acum nu a făcut deloc fisa de evaluare angajatorul are drept să o facă mai e obligatoriu,sau in cazul unui conflict de munca se ia în considerație din urmă fisa de evaluare sau daca nu a făcut-o pe anul asta e obligat să o facă.
Poți reclama la Primărie un vecin verbal sau in scris.
Dacă se înaintează demersuri ptr Primarie sa se elibereze autorizație costa foarte mult trebuie sa vina cineva de la Primărie sa vadă construcția și să facă proiectul.

POPA GHEORGHE a scris:

Poate primi dispozitie de demolare si amenda contraventionala pentru ctie. fara autorizatie de ctie. Ar trebui sa intrati in legalitate mergand la primarie pentru demersuri.
Cand se ajunge la succesiune, cazul trebuie sa fie rezolvat pentru a se putea face sucesiunea.