avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate Magie1

Activitate Magie1

Unde se plătește chitanța de 7 lei ptr buletin la taxe și impozite sau la alte sucursale.
Am cerut o zi de concediu de odihna,șefu mă trece liber are drept să mă treacă în condica L.
Cadastru se face la firma autorizata vine la fata locului sau îl face Primăria.
Carte funciara este făcuta fara cadastru.

gi-jane2 a scris:

Daca aveti carte funciara inseamna ca e cadastru facut.
Pt vânzare trebuie sa faceți cadastru, daca totuși nu aveti .

La vânzarea terenului cu casa prin agenție imobiliară sau fara agenție imobiliară dacă e carte funciara trebuie făcut și cadastru ptr vînzare sau se scade din preț și îl face noul proprietar.
Copilul are 7 ani mia venit hîrtie de la fisc cu ultimi 5 ani de zile sa plătesc sumă de 1900 lei cu tot cu penalizări ptr că nu am declarat copilul la taxe și impozite cînd sa născut.
Sint obligat sa plătesc sumă asta la fisc dacă nu o plătesc o trimite la ANAF.
Dacă ești ieșit la pensie din armata la vârsta de 50 sau 52 depinde ce grad ai avut dacă lucrezi la stat sau privat trebuie sa alegi pensia sau salariu.
Sau ești pensionar te cheamă la munca înapoi și se taie pensia.
Se aud fel și fel de zvonuri.
Mama mea are 67 ani e pensionara,sta cu cineva are 62 ani lucrează are copii persoana vrea sa îi se facă mutație mama,dar mama nu e de acord daca ii face mutație persoana are drepturi că concubin,dar concubinul a zis daca moare mama să îl lăsăm în casă să stea plătește dările ce trebuie sa facemin situația asta că copii sa îi spunem mamei că sa nu ridice pretenții.
Nu m-au concediat,vor sa îmi dau demisia dar nu mi-o dau.

In caz că mă da afara fara să mă trimis+ta la medic sa vadă starea mea de sănătate pot contesta în instanță.
Pe baza fisei de evaluare la un an cînd se face se poate concedia angajatul
Ultima întrebare pe acest subiect.
Stau la etajul 1 și la parter e un magazin.
Proprietara magazinului sa plins la asociație pe acoperiș arunc mîncare la pisici și a făcut reparație la acoperiși proprietara și sa mîncat tabla pisile au făcut nevoile și să de-a factura la asociație să treacă pe lista la tot tronsonul plata facturi.
Are drept asociația să facă așa ceva dacă solicita magazinul sau intimidează proprietara magazinului sa îi se de-a banii