Scopul interventiei cred ca este destul de clar.Vreau sa-mi spun punctul de vedere in legatura cu o situatie injusta.As fi vrut sa imi formez o idee despre cum ar trebui sa arate aceasta cerere.
Acum mi-am dat seama de confuzia facuta.Este vorba de partaj.Procesul se afla in stadiul de apel si as vrea sa aduc o precizare fata de afirmatiile unuia dintre parinti care sustine nejustificat anumite aspecte financiare.Fata de aceste afirmatii nefondate vreau sa aduc dovezi prin inscrisuri pe care sa le atasez acestei cereri.Imi puteti spune,va rog, cum ar trebuie sa formulez cererea?Ma intereseaza in general aspectele teoretice.Va multumesc foarte mult.
Vreau sa adresez instantei o cerere prin care sa-mi exprim punctul de vedere in legatura cu sustinerea financiara a unuia dintre ei.Este posibil acest lucru?(mentionez ca sunt MAJOR)
In urma divortului,casa i-a fost atribuita in natura tatalui meu,cu obligatia platii unei sulte mamei mele.Deocamdata,eu si fratele meu,locuim in casa cu el,fiind dealtfel singura locuinta in care putem locui,mama neavand casa sau venituri pentru a-si permite inchirierea uneia.Totusi,el ne-a amenintat ca dupa ce va achita plata sultei ne va evacua fortat.
Pentru a preintampina acest lucru,intentionez sa depun o cere de pensie de intretinere,intrucat am 20 de ani si sunt student la 2 facultati la zi.Ceea ce vreau sa va intreb este daca odata ce imi este acordata pensia alimentara,tatal meu este exonerat sau nu,de obligatia de a ma tine in casa?Pentru ca,in fond,vreau sa obtin obligarea tatalui meu de a ne tine in casa,si pe mine dar si pe fratele meu.Situatia este disperata pentru ca,daca s-ar intampla sa fim evacuati,vom ramane in strada atat noi (fratele si cu mine) cat si mama.Multumesc anticipat.