Am fost condamnat cu suspendare. Acum am cazierul curat pentru ca au trecut cativa ani de atunci, Am avut cazierul patat doar cativa ani. Conform hotararii trebuie sa le restitui si prejudiciul, dar societatea in cauza nu este de gasit. Nici la termenele de judecata nu s-au prezentat, nu i-au gasit nici sa le dea citatia. Este vorba despre o casa de pariuri care a schimbat societatea pe care opereaza, Au bagat vechea societate in faliment ca sa scape de datorii la stat si au trecut toate operatiunile pe noua societate.
Dar asta e mai putin important, pe mine ma intereseaza sa stiu daca mai pot pretinde sa le restitui prejudiciul. Au trecut 5 ani de la hotararea judecatoreasca si nu stiu daca se prescrie si in cat timp. Cu sentinta sunt lamurit, nu stiu insa cum e cu banii, cu prejudiciul. Pot sa apara si peste 20 de ani si sa ceara banii?
Buna ziua! Am primit o condamnare cu suspendare cu ceva ani in urma pentru delapidare. Partea vatamata nu s-a prezentat la nici un termen de judecata, sunt de negasit. Au trecut 5 ani de la sentinta si vreau sa stiu daca datoria se prescrie vreodata sau daca partea vatamata inca poate sa apara si sa ceara recuperarea prejudiciului. Mentionez ca prejudiciul a fost de aproximativ 14.000 RON. Multumesc!