avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate Addicted R4v3n

Activitate Addicted R4v3n

Răspuns la discuția corupere de minori
iar tatal si cu mama fetei daca vor continua sa ma ameninte....hartuiasca....ce sa fac....sa-i reclam pentru hartuire...tinandu-se cont ca eu nu am avut nimic cu fata:-/:-/:-/
dar daca va continua sa ma ameninte....hartuiasca....ce sa fac....sa-l reclam pentru hartuire:-/:(

Multumesc

P.S.

Am reciti mai sus si m-am exprimat gresit.....:(...ea nu am avut nici un contact sexual cu nimeni....cand eram mai mici am fost impreuna intr-o excursie si cineva a incercat sa o violeze si a rupt himenul cu mana.....

Si daca am fi intretinut relatii sexuale ce s-ar fi putut intampla....:-/:-/
As dori si eu o parere in legatura cu o problema...
In ultima saptamana am fost amenintat continuu de tatal prietenelei mele si de mama acesteia ca vor sa ma dea in judecata pentru corupere de minori....Am fost amenintat cu perchezitia si procuratura....
Eu cu fata nu am avut nici un fel de act sexual dar din cate am inteles ea ar fi avut cu altcineva....
Tatal fetei ma ameninta cu puscaria daca nu ii dau o convorbire in care cineva o facea curva si inregistrarile audio....
Inregistrarile le-am sters dar convorbirea inca o mai am.....

ce pot sa fac???....
Din cate am inteles parinti fetei umbla dupa daune morale....
Tin sa precizez ca fata are 15 ani si 4 luni iar eu am 15 si 9 luni...
Mama fetei lucreaza in politia comunitara....tala este jandarm iar fratele mamei acesteia lucreaza in politie.....:(