avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate maria2209

Activitate maria2209

Buna ziua , credeti ca in urma cererii care urmeaza sa o trimit la primarie ,voi beneficia de un ajutor? Legal am vreun drept de ajutor?

Vă cer ajutorul și vă aduc la cunoștință situația actuală a mea și a familiei mele.
Locuința familiei este poziționată într-o zona marginalizată a satului , fiind în imposibilitatea de a beneficia de minime facilități care sa ne asigure un trai decent.
Sunt 2 drumuri de acces către locuință dar, din păcate, niciunul ușor accesibil. Din fonduri proprii, în repetate rânduri am reparat porțiunea de drum care ne leagă de Comuna vecina- aproximativ 1400 m (fiind câmp deschis), dar în condițiile actuale nu ne mai permitem acest lucru. Situația este una delicată deoarece am un copil minor în vârstă de 6 luni, socrul meu, este vârstnic și bolnav suferind de o tumoare intestinală.
În cazul în care am avea nevoie sa beneficiem de servicii medicale de urgență, ar fi imposibil ca o ambulanță să ajungă la domiciliul nostru. De asemenea, în caz de incendiu, mașina pompierilor nu ar avea drum accesibil până la locuința noastră deoarece drumurile de acces se află în stare avansata de degradare, deplasarea fiind aproape impracticabilă (pe jos sau cu autoturismul) în condiții de ploi și zăpezi.
Vă rog să luați măsuri pentru lucrări de reparații, modernizare, pietruire sau asfaltare.
Atașez cererii imagini doveditoare și vă invit să veniți personal sau să desemnați o persoană pentru a vă putea convinge de veridicitatea celor relatate mai sus.
Vă mulțumesc!