avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate mihai-marius85

Activitate mihai-marius85

Răspuns la discuția GDPR - inregistrari video
Banuiesc ca nici o sesizare la ANSPDCP nu ajuta cu nimic?
Intrebarea este daca as avea castig de cauza daca voi merge in instanta cu acest aspect?
Nu se fura nimic. Se vrea doar demonstrarea ca pachetul a fost facut conform comenzii. Intrebaea este: are voie sa trimita inregistrari fara acordul angajatilor prezenti in inregistrare?
De exemplu acel videoclip este ca o dovada ca un coleg a adaugat in colet produsele comandate. Insa pe acea filmare sunt toti angajatii din acea incapere, indiferent daca au legatura cu reclamatia clientului sau nu. Intrebarea mea este daca este legal sa faca acest lucru din punct de vedere al GDPR-ului, atata vreme cat eu nu mi-am dat acordul sa distribuie fotografii sau inregistrari cu mine? Va multumesc!
Clienti se plang ca nu le ajung produsele comandate, iar firma ofera inregistrarile video din momentul coletarii.
Ce pot face daca angajatorul a trimis mai multe inregistrari clientilor sai fara acordul meu? Va multumesc!
Poate angajatorul sa trimita inregistrari video cu tine catre clientii sai, fara acordul tau?
Buna ziua. In data de 15 februarie am inaintat angajatorului cererea de demisie fara freaviz. Acesta a luat cererea si a mentionat ca nu acepta cererea. I-am mentionat ca din moment ce nu se respecta contractul de munca din partea angajatorului nu o stau in preaziv. Ce pot face pentru a mi se plati drepturile salariale pe jumatate din luna februarie plus zilele de concediu ( unele ramase chiar din anul 2020)