Ultima notificare din carte este hotărârea judecătorească privind anularea parțială a titlui de proprietate. Prin 2015 socrul meu a încercat să facă intabularea pe cele două bucăți rămase dar a primit respingere de la cadastru. Am înțeles că și cealaltă persoană a încercat să facă același lucru și a primit respingere. Am incercat vânzarea terenului către persoana care a câștigat dar se pare că nu dorește, mi s-a părut cea mai ușoară metodă întrucât ea a făcut notările. Înschimb este un alt vecin care dorește achiziția celor două bucăți rămase și nu știu care ar fi pașii de parcurs. El spune că ar cumpăra și cu acele notari, dar la jumătate de preț
Am un teren moștenit cu titlu de proprietate eliberat în 1991 și ca urmare a unui proces în 2004 altă persoană a câștigat parțial din suprafața titlului original și care împarte efectiv terenul în două. Înainte și după proces persona respectiva a efectuat notari in cartea funciară inclusiv cu hotărârea judecătorească. Care sunt pașii care trebuie efectuați pentru a vinde terenul care a mai rămas din titlu?