avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate LauraPas325

Activitate LauraPas325

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Camere de supraveghere si plangeti la politie daca sunt inregistrari...ori poate il va linisti prezenta camerelor

Va multumesc mult! O sa le punem repede. Sper ca macar sa il sperie sa ii lase in pace...
Parinti in varsta hartuiti si amenintati constant de fratele unuia din ei. Ce pot face?
Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.
Parintii mei stau la sat, langa fratele unuia dintre acestia - unchiul meu. Au diverse dispute pentru o mostenire pentru care se judeca in instanta.
Acum ceva timp pe mama a imbrancit-o, lui tata i-a dat un pumn in stomac - amandoua fara martori.
Mai nou le face reclamatii pentru orice (lucru care nu ma deranjaza neaparat deoarece ei sunt in regula cu toate, decat ca ii sicaneaza si ii consuma), dar a inceput sa ne transmita noua, copiilor, telefonic, ca o sa ii bata pana ii omoara si tot felul de amenintari de genul acesta. (Specific faptul ca nu am apucat sa inregistram convorbirile).
Am incercat cu vorba buna sa il linistim dar nici nu il intereseaza.
Va rog sa imi dati un sfat - ce pot face sa ii protejez pe ai mei. Sunt batrani si bolnavi amandoi si nu vor sa isi paraseasca locuinta sa vina la noi si nici noi nu putem sa stam tot timpul acolo...
Va multumesc anticipat!