Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebăriBună ziua! Am lucrat în Anglia din 28 octombrie 2019 pana pe 7 iulie 2020 când mi s-a încheiat contractul din cauza pandemiei și cu o săptămână înainte de încheierea contractului am aflat ca sunt însărcinată și în din cauza pandemiei am venit în România acasă pt ca nu mai puteam sa găsesc de munca. Aflând ca sunt gravidă cei de la firma care am lucrat în Anglia nu mi-a oferit indemnizația de maternitate și niciunul fel de ajutor de venit în Anglia. Ajungând în România am fost la doctor și am aflat ca având buletin de București pot aplica pentru voucherele de maternitate și de naștere când voi naște. În prezent am 6luni de sarcina și am aflat ca exista un ajutor pt femeile gravide fără nici un venit în tara și as dori sa aflu mai multe despre subiectul asta și de trebuie sa fac. Ce acte îmi trebuiesc și dacă ma încadrez undeva. Nici eu și nici soțul nu mai lucram în Anglia și nici în România,insa soțul va pleca pe 1 noiembrie înapoi în Anglia pentru a încerca să își găsească de munca. Aștept un răspuns. O zi buna