avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate Cerverde

Activitate Cerverde

Firma nu a depus plângere scrisa, doar au sesizat fapta și au chemat politia. Am încercat deja sa discut cu managerul la momentul respectiv, insa mi-a spus ca este obligat sa anunțe autoritățile, dar ca nu vor sa fie implicați în proces.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Sunt șanse sa nu se ajunga la cazier dar ar fi mult mai bine sa rezolvati amiabil cu firma.
Mergeti sa vorbiți cu directorul.
Puteti apela.si la avocat.


Mulțumesc pentru răspuns. Menționez ca nu exista nicio persoana vătămată, nimeni nu a fost atacat fizic sau verbal. Înțeleg ca sunt șanse sa nu se ajungă la cazier?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca va impacati cu persoana vatamata, se va dispune clasarea, altfel, asa cum ati descris situatia de fapt, aveti sanse la o solutie de renuntare la urmarire penala.

Bună ziua, am încercat sa fur din Carrefour, a fost chemata politia si mi s-a întocmit dosar penal, cu incadrare de furt calificat. Am declarat deja ca recunosc și regret fapta. Este prima abatere, ulterior am plătit produsele. Magazinul nu se constituie parte din dosar. Întrebarea mea este cum va fi solutionat acest caz, ce se va intampla. De asemenea, dacă aveți sugestii, ce ar trebui sa fac pentru diminuarea consecințelor, v-as fi recunoscătoare. Mulțumesc.