avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate Buligageorgiana

Activitate Buligageorgiana

Răspuns la discuția testament
Buna ziua! Am un frate de 20 de ani noi suntem frati doar de mama tatii sunt diferiti.la varsta de 3 ani mama sa despartit de tatal meu biologic. Apoi sa recasatorit si la facut pe fratele meu.tatal biologic al fratelui meu nu sa dus sa il recunoasca la maternitate si el in certificatul de nastere il are trecut ca tata pe tatal meu biologic deoarece nu se terminase divortul . Mama mea a stat cu el 12 ani de zile apoi sau despartit deoarece era alcolist si ne batea pe toti! Acum 1 saptamana tatal fratelui meu a murit si cineva pana sa moara sa tinut de capul lui sa ii faca testament si sa ii lase lui casa si toate pamanturile ( avem martori cand el se certa cu ei ca nu le da nimic) dar pana la urma la pacalit! Si respectivul domn spune ca ia lasat un testament si ii lasa lui jumate si varului fratelui meu jumate dar am uitat sa specific ca nu este succesiune facuta pe acea casa si nu mai traiesc nici parinti decedatului! Acum intrebarea mea este cum ar putea fratele meu sa isi mai faca testul ADN? Am inteles ca poate sa il faca cu varul lui dar el nu este in tara! Multumesc