Buna ziua,in data de 10.04.2021 am fost programat de catre conducerea composesorat ,,...", jud Satu Mare sa ridic din padure materialul lemnos in cantitate de 3,2 mc,pentru care mi s_a eliberat chitanta nr. 7/10.04.2021 pe verso specificandu_se 1 mc.cer, 2,2 mc.carpen dl. ... -presedintele composesorat mi-a desemnat copacii care se pot taia 6 carpeni si un cer(inrudit cu stejarul dar cu coaja mai groasa),fiind prezent si dl padurar ... care a intocmit Avizul de insotire in format letric emis cu data de 10.04.2021 ora 11,38.si m-a intrebat de adresa unde am sa depozitez lemnele.La iesire din padure cu ultimul transport de lemne (in jurul orei 18,00 10.04.2021)-au ramas citiva boci de cer si citeva crengi de carpen (aprox 0,4 mc) am fost oprit(a facut cu mana gen autostop)o persoana care avea masina parcata inca de pe vremea cind eu cu cele doua ajutoare intram cu tractorasul de 40cp si remorcuta tip caruta in padure.Citeva secunde am avut impresia ca-mi cere ajutorul.Dupa ce s-a legitimat si s-a prezentat(nu i-am retinut numele)mi-am dat seama ca este de la Jandarmeria Romana in misiune.M-a intrebat daca am ,,acte" pentru materialul lemnos pe care-l ttransport,i-am raspuns ca Da,am bagat mana in buzunarul din spate a pantalonilor unde era (impaturat in doua)avizul primit de la Angajatul Ocolului Silvic ... jud.Maramures -de care apartine si Composesoratul din ... si l-am prezentat.Dupa citeva minute de cosultari la telefon acest barbat fiind insotit de un coleg,banuiesc mi-a comunicat ca trebuie sa astept deoarece se pare ca valabilitatea Avizului de insotire a expirat ?!? eu nu-l citisem in prealabil deoarece nu aveam ochelarii la mine.Am asteptat aprox.o ora a sosit un SUV-Daster cu Nr.de inmatriculare MAI,au intocmin PV de contraventie pentru suma de 3.000 (treimiilei) La acea ora ma simteam penibil nu pot sa ma exprim in cuvinte incojurat de militari treceau pe sosea cunostinte ma salutau din masina si se mirau unii nestiind nici astazi ce s-a intamplat in realitate.Am semnat provesul verbal-luat la cunostinta pentru a scapa cat de repede din acel haos.,Intre timp un expert a cubat lemnele din caruta 0,07 mc lemn foc carpen si 0,38 mc lemn foc cer.in valoare totala de 78,29 lei care au fost confiscate .Dupa ce am descarcat lemnele confiscate la o adresa indicata de pers.care le va avea in custodie am ajuns acasa mi-am pus ocelarii de citit si am citit continutulu Avizului,unde se puteau citi urmatoarele:AVIZ DE INSOTIRE A MARFI IN FORMAT LECTRIC seria ....,data emiterii 10.04.2021 ora 11,38,Punct de incarcare Rampa ULMENI,Operator Economic(denumire,CUI) RO ....,Punct de descarcare Jud.Satu Mare Loc. ... Stare aviz de insotire Online Ap210015220001010023704101138,mijloc de transport Hodod SM019,Atelaj Hodod SM 171,Volum (mc) 1,3 APV-numar ... Numele si prenumele emitentului ... Semnatura-indescifrabil. Multumesc pentru intelegere si rabdare!Cu respect; ... CNP. ....,TEL. ... Acasa ...-serviciu Email-.ocsihadad@yahoo.com