avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate rubenmar

Activitate rubenmar

Bună ziua,
Sunt din Arad, ca scriu în legătură cu o licitație publica de executare silita, la care am participat astăzi și care doresc sa o contest din următoarele motive: 1.creditorul a venit împreună la licitație cu o doamna care sa văzut vădit ca sunt prieteni și cunoștințe, comunicarea dintre cei 2 fiind una deschisa ca între prieteni; 2. procesul verbal formulat de domnul executor conține greșeli de ortografie(în acte nu este permis sa se greșeasc) Orele la care sa depus ofertele celor 3 persoane care am licitat sunt greșite ; 3. domnul executor vorbea foarte prietenos cu doamna ce a adjudecat acest imobil. La licitație sa vândut un imobil care este într-o stare degradant, prețul fiind unul exagerat de mare în comparație cu ceea ce merita acest imobil... Eu unul doresc anularea procesului verbal și repetarea licitației. Eu cum pot sa contest o astfel de proces verbal?
Pot atașa pozele cu procesul verbal dacă e nevoie. Mulțumesc frumos pentru ajutor.
Eu unul ca măsură de Siguranță și ca dovada am înregistrat audio desfășurarea licitației..
Mulțumesc frumos pentru ajutor.