Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Daca va impacati cu persoana vatamata in cursul urmaririi penale, se dispune clasarea, daca va impacati in cursul judecatii, incetarea procesului penal.
Ca multumesc enorm dupa ce am stufiat mai atent,am inteles despre ce e virba cat si care sunt partile si cum,am inteles ca singura rezolutie amiabila este medierea sau impacarea,in conditia in care partile doresc,in cazul meu fii d virba de hipermarket.
Am inteles si ca da nu reusesc medierea/impacarea(stiu ca sunt distincte,dar finalitatea e aceeasi) ceea ce se poate intampla sunt;
1.U.P(judecata care poate avea mai multe rezolutii:condamnare cu executare,vu suspendare sau sub control judiciar)
2.N.U.P
3.Clasare
4.Amenda penala(desi aici nu stiu exista sigur daca e data de procuror sau judecator)
Ca multumesc enorm pentru toate sfatutile date sper sa pot solutiona favorabil situatia(pentru mine ma refer)
Si da aveti dreptate indiferente de circumstante fapta exista si sunt vinovat,trebuie sa accept consecintele.
O singura nelamurire am in tot acest haos,daca suma era sub 100ron nu se mai poate sesiza politia?sau care e acest fapt pe care l-am vazut pe net(nu e relevant in cazul meu)dar sunt curios,sper sa nu fie asa intrucat m-ar deprima si mai rau.