avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Liliana N

Activitate Andreea Liliana N

Astăzi am fost sa depun concediul de risc pe luna mai și cei de la medicina muncii mi-au spus ca ei nu au cerut nicio expertiza.
Tocmai ce am fost sunată de șefa sa îmi spună ca acel concediu trebuia sa Îl las la sediul firmei și nu la cei de la medicina muncii ca nu medicina muncii ma plătește. Mi-a zis ca medicul meu ginecolog ar fi făcut fals in acte și mi-a zis ca a cerut o expertiza la minister.
Ea știu ca are relații și îmi este frica sa nu fie răspunsul expertizei in favoarea ei.
Ar trebui sa primesc și eu un raport in care sa fie prezentate motivele expertizei, un cadrul legal? Pot refuza expertiza in lipsa acelui raport?
Buna seara, in urma ecografiei de trimestru 2 sa recomandat concediu de risc maternal. Cei de la medicina muncii mi-au întocmit un raport in care se precizează ca prezint risc și se recomanda concediu de risc maternal. Mi-am luat concediu pe data de 20 .04 -30.04 urmând ca mâine (05.05) sa ma duc la medicul de familie sa îmi iau și pe luna aceasta.
Problema este următoarea: cei de la munca ma tot presează sa ma duc sa îmi iau o alta hârtie cu recomandări de la medicul ginecolog și sa îmi fac iar cerere pentru medicina muncii și ei ma vor chema la o reexaminare!
Odată ce comisia de medicina muncii mi-au dat un raport in care se precizează ca este risc și chiar și ei au scris ca recomanda concediul de risc este nevoie sa iau încă o recomandare de la medicul ginecolog, și apoi sa fac iar cere către medicina muncii? Au voie ca sa ma cheme ei la reexaminare ginecologica?
Precizez ca mi-au zis cei de la munca de aceasta examinare chiar după 3 zile de concediu!
Când le-am dus scrisoarea medicală șefa a tot încercat sa ma facă sa renunț la concediu spunându-mi chiar sa îmi modifica contractul și îmi micșorează salariul!!