Cristinaxpo
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Sotul a zis ca banii sunt de la un prieten. Si ca poate dovedi ca banii au venit de la prieten. Bine eu stiu ca banii au ajuns cash la acel prieten si erau banii nostrii. Declaratia mea de renuntare nu include sursa fondurilor ci doar faptul ca nu am pretentii prezente si viitoare de la acest imobil.
Dar oricum imobilul si-a dublat valoarea pentru ca eu am adus imbunatatiri si pt ca tot eu am rezervat, (am platit 5000 eur rezervarea) acest imobil cand constructorul intrase in insolventa. Macar sa mi dea din profit ceva? Pana la urma a platit o suma iar dupa 5 ani are 100% profit pt care nu a facut nimic Nu a achitat nici macar o factura in tot acest timp.
Va multumesc pentru raspuns.
Este adevarat ca initial a fost intabulat ca bun comun dupa care s a facut indreptare de eroare materiala si a fost intabulat 1/1 bun propriu. Problema este ca locuinta familiei a fost facuta la notar cu extrasul de carte in care aparea bun comun...
Cristinaxpo
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Exista o lege care radiaza locuinta familiei cu hotararea de divort? Ce inseamna sa contribui? Am lucrat tot timpul si toti banii i-am pus la comun. Banii lui sunt proprii si ai mei comuni? El are venit declarat minim pe economie, eu de bine de rau am avut tot timpul salariul de la o corporatie.
Si pana dovedeste el de unde a avut banii, eu ce fac iau notificarea lui in serios si eliberez imobilul?
Buna ziua,
In urma cu 5 ani am cumparat impreuna cu sotul meu un imobil, fiind casatoriti sub regimul comunitatii legale. Fiind cu un copil mic in brate si avand incredere in sotul si tatal copiilor mei am semnat de buna credinta ce mi s-a dat. Problema apare acum cand s-a deschis procesul de partaj unde acest bun imobil nu este inclus pentru ca este intabulat ca bun propriu al fostului sot deoarece am semnat o declaratie de renuntare la dreptul de propietate si se pare ca nu am semnat contractul de vanzare. Eu imi amintesc clar ca am semnat contractul pe care l am citit recunosc nu f atent. Azi am primit si o notificare de eliberare a imobilului pe care zice fostul sot il ocup ilegal. Mentionez ca acest imobil este inscris in cartea funciara ca locuinta familiei. Aici locuiesc impreuna cu cei doi minori si nu am un alt imobil. Ce ma sfatuiti? Este tarziu sa contest acea declaratie? Mai pot face ceva ca sa nu ajung in strada cu copiii?
Va multumesc,
Cu stima,
Cristina Popescu