Am apelat atat la politie cat si la primarie dar cum are rude la politie (de gradul 1) si la primarie....find consilier.... nu s-a luat nici o masura. Raspuns am primit la petiile pe care le-am facut si au mentionat cum ca e totul in regula si sunt singurul locatar pe care il deranjeaza cu toate ca nu sunt singura doar ca ceilalti asteapta ca cineva sa faca totul pentru ei.
Buna ziua. La parterul blocului in care locuiesc s-a deschis un bar iar proprietarul e consilier la primaria din comuna. Am facut plangere la politie si primarie pt deranjul provocat de acest bar dar am fost tratata cu superficialitate. Am sesizat DSP ul si Garda de mediu iar ei au trimis petitia la politia din oras.... iar seful politiei find ruda de gradul 1 cu proprietarul barului. Am doi copii de 2 respective 14 ani. De cand s-a deschis barul nu ne putem odihni, copilul nu poate invata sau sa-si faca temele in liniste, cea mica e speriata . E ffoarte stresant sa aud muzica si galagie 14-15 ore continuu. Plus ca toti clientii se strang la fumat sub geamul meu. Ajutati-ma !!!! Cum sa mai procedez
Apropo: am incercat de zeci de ori sa ma inteleg cu proprietarii dar nici un rezultat