Am inteles, deci de cand se naste copilul, se calculeaza inapoi 2 ani, si daca in acei 2 ani am 12 luni de munca neintrerupti atunci am dreptul la indemnizatie.... acum este clar, va multumesc mult :)
ma intereseaza informativ, inca nu sunt insarcinata, dar daca voi fi in urmatoarele 2-3 luni, asta ar insemna sa se nasca copilul pana in martie, aprilie, mai....anul viitor... nu inteleg la ce va referiti ca si statut... la locul de munca am lucrat in domeniul comercial...clienti, facturi, etc.
Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri va rog. Recent am renuntat la locul de munca deoarece fac si facultate si nu mai puteam sa fac ambele deoarece locul de munca era prea solicitant cu multe ore suplimentare. In momentul de fata nu imi gasesc un alt job part-time, dar mi-as dori un bebe. Daca raman gravida voi primi ceva sau nu primesc nimic? Mentionez ca de 3 ani nu am avut nici macar o saptamana intrerupere la locul de munca si doar de 2 saptamani sunt fara job. Va multumesc pentru raspunsuri anticipat.