Bună ziua , doresc să deschid un srl si am o nelămurire. Intenționez să implementez din start plata cu cardul dar observ tot mai multe oferte de la firme ne bancare.
Încasarea sumei pe acel POS este legat la contul deschis la înființarea firmei? Unde se justifică către ANAF acea sumă inacasata?
Cererea de demisie a fost înaintata de mine și am precizat că îi notific cu încetarea contractului de muncă ,fara previz ca refuz al transferului în alta unitate de lucru .
Cornel Vasile a scris:
Pe cerere s-a mentionat fara preaviz de catre angajator?
Buna ziua ,doresc să primesc un sfat cum sa procedez.In luna martie am prezentat demisia angajatorului ca refuz al transferului în alt loc de muncă.Azi am intrat la ANAF și apar angajat pe luna aprilie cu suma de 800 lei și că am muncit o zi.( Că și zilier). Angajatorul trebuia să îmi restituie banii pentru garanția materială și c.a.r. Dar nici in ziua de asta nu sa întâmplat.
Mă gândeam să trimit o scrisoare cu confirmare prin posta in care sa precizez că doresc încheierea contractului de muncă aferent demisiei din luna martie și restituirea întregii sumi datorate in termenul legal pe contul de salarii.