avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate MelaniaDan

Activitate MelaniaDan

Notarita mi-a cerut un model de procura specială de imputernicire dela angajatii Raiffeisen Bank.Acestia mi-au spus ca pe scurt ca trebuie sa contina toate drepturile lasate de catre deținătorul contului catre imputernicitul(a) ptr a opera/manipula contul mamei mele.

Eu personal vreau sa actualizez numarul de telefon a contului mamei mele,vreau sa obtin noul card de debit a mamei mele,sa retrag si sa depun banii in contul mamei mele, sa-l transform in cont online pentru mama mea. De ce spun asta ptr. ca mama mea sufera de Parkinson si nu se poate deplasa de doar cu un transport special precum ambulanta si de asemenea la Raiffeisen nu este asa de usor ca la celelalte banci cand vine vorba de procura speciala de imputernicire.

Apropo imi mai spunea si de reprezentant legal/reprezentanta legala?! probabil sa fie inclus in exprimarea procurii!Va rog frumos sa ma ajutati!
In cele din urma se rezuma la defaimare,instigare si abuz de putere.Abuzul de putere este cel care ma deranjeaza cel mai mult.Iar vecinii care o sustin nu sunt igienicil la randul lor.Adevarul este cavecina a preluat problemele surorii sale deoarece sora vroia garsioniera noastra pentru ca reprezinta un punct strategic pentru afacerea ei imobiliara.
Rectific va face abuz ptr că nu a devenit președinte inca dar împrejurările arată că va deveni.Si a zis că va veni cu un echipament de curățare sa faca curat la noi cu domestos dar problema e ca va intra fara acordul nostru atât ea cât și soțul ei și probabil va încerca să fure ea susținând că a confiscat.Deocamdata fac frumos dar ei în realitate sunt foarte turbulenti.,își ascund foarte bine acest aspect.Ei sunt agreați de restul blocului ptr.ca exista exista foarte multi proprietari care au centrala inclusiv vecina turbulenta și sora ei.De ce spun asta? Ptr.ca cei care nu au centrala plătesc mai mult în timp ce-i cu centrala plătesc mai puțin.Daca chemăm poliția,aceștia nu ne vor ajuta și vor crede pe cuvânt acestor soți.
Buna ziua de ceva vreme am probleme cu o vecina care ma acuza ca miroase la noi ceea ce este complet neadevarat.O parte din vecini sunt de partea ei .Adevarul este ca vrea sa ne determine pe mine sa vind garsoniera la o suma derizorie Deoarece tatal meu a fost in conflict cu sora ei care era vicepresedinte la asociatia de Bloc in care locuiesc eu.Sora is infiintase o agentie imibiliara la apartamentul de alaturi cu chirie Fara acordul nostru.In present nu mai exists vicepresedinte doar presendinte si presedintele actual si-a dar demisia Deoarece nu mai face data presiunilor.Problema e alta ca vecina despr e care am vorbit vrea sa devina președinte și primul pe care-l va face e sa se ia de viața mea și a tatălui meu.Mi-e teama sa nu ne restricționeze accesul la beci deoarece eu am probleme cu scurgerea la baie și la bucatarieși trebuie periodic schimbat niste piese .Avem cheia de la beci dar s-ar putea schimba lacătul de la beci .Un alt abuz care ar putea face ar fi sa ne forțeze să plătim niste sume care n-au nici un sens.Noi suntem debranșați de la gaze.Imi cer scuze daca n-am fost clar dar aceasta nu ne dorește binele și dacă va deveni președinte se va lua de mine și de tatăl meu.Tatal meu nu-și face griji deoarece pozitia de președinte în blocul in care stau eu este o sabie cu două tăișuri și nu face fata.Dar pe mine stresează că această individa face abuz mie și celuilalt vecin de la parter.Un timp se va lua de viața noastră.Ce sa fac?