Persoana de la care am achizitionat dreptul de proprietate 1/2 asupra terenului a castigat in instanta acest teren si inca alte 2 pe legea 10.
De 2 ani a tot incercat sa se inteleaga cu celalalt proprietar pt iesirea din indiviziune pentru cele 3 suprafete de teren. Fara sorti de izbanda.
Fiind foarte batrana si bolnava (cancer) a decis sa vanda. Celalalt proprietar nu si a manifestat dorinta de a cumpara nici de a vinde nici de a iesi din indiviziune.
Am discutat cu ceilalti 2 cumparatori ai dreptului de proprietate 1/2 pt celelalte 2 suprafete de teren, se pare ca si ei sunt in aceeasi situatia ca mine. Nu au ajuns la nici o intelegere. Unul dintre ei deja a intentat proces pt iesirea din indiviziune.
Recent am achizitionat 1/2 din dreptul de proprietate asupra unui teren intravilan 295 mp.
Am incercat sa discut cu persoana care detine cealalta jumatate a terenului. Nu vor nici sa-mi vanda nici sa iesim din indiviziune.
Ce sanse de castig am in instanta? Sau care poate fi rezultatul unui eventual proces?
Mentionez ca adiacent mai detin o suprafata identica de teren.