avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate SANTANA2021

Activitate SANTANA2021

Daca vecinul si-a marit curtea abuziv ...intrand pe domeniul public si a luat cam 2.5 metri din acest domeniu public si incluzand si stalpul de electricitate si nu-mi da voie sa ma leg la curent de acel stalp.....e corect ?? E legal ???
Si nici nu doreste sa îi platesc 1/2 din suma data pentru traversarea strazii pentru a ma racorda de teava lui de apa rece , deoarece spune ca nu vrea sa se sape intre 2 pomi pe care îi are , pe domeniul public ce ia ramas,
E corect si legal ????
Sa comande si pe domeniul public.
Unde ma pot adresa pentru mutarea abuziva a gardului, pentru gunoaiele care le arunca ( sticla sparta si borcane , linguri rupte , haine uzate, murdare , rupte, plastic rupt, pietre, farfurii spate, oglinzi,( doze , sticle, bidoane de bautura) , buruieni, buturugi gaunoase de carii,
WC lor este la 1m de fereastra casei mele pe hotarul meu deoarece acest vecin si-a impins gardul cam 2 metri pe terenul meu si si-a construit doua corpuri de case care depaseste limita de hotar , ele se afla pe terenul meu , cam 30 -50 cm .
Ce ma sfatuiti .
Am fost la primarie si politie si tot eu am luat avertisment apoi cica amenda ca i-am aruncat mizeriile inapoi la el .