Mă interesează dacă se pot cere despăgubiri, și dacă găsesc un avocat să se ocupe onorariul acestuia fiind inclus în capitolul "cheltuieli de judecată", despăgubirile revenind acestuia.
Eu doresc să î-mi recuperez doar prejudiciul.
Bună ziua.
Până în anul 2015 am locuit în Sf. Gheorghe Covasna, am avut contract de furnizare servicii(internet tv) cu rcs-rds pe o perioadă îndelungată, ocazie cu care mi sa ofertat o tabletă la un preț promoțional. În 2015, am fost nevoit să vând casa din Sf Gh și să mă mut la Buzău.
Am solicitat rezilierea contractului cu rds, aceștia au refuzat rezilierea fapt pentru care am solicitat mutarea serviciilor la noua adresă. Mi sa comunicat că nu au acoperire in zonă și sa reziliat contractul. În schimb am fost acționat în instanță pentru recuperarea diferenței de preț promoțional la tabletă. Instanța sa pronunțat (hotărârea civilă nr.105/2018) obligându-mă la plata sumei de 475 lei +cheltuieli de judecată 23,30 lei, sume achitate de mine la sediul rcs în data de 11.04.2018 cu bon fiscal 001039-001040.
În data de 15.06.2021, am primit o somație (nr.715) din partea biroului executorului judecătoresc TĂNASE DRAGOȘ IULIAN, pentru suma de 970,30 lei, incluzând onorariul executorului 472 lei, mi sa pus poprire pe contul de la banca transilvania, în data de 16.06. 2021, am informat prin email atât biroul executorului judecătoresc, precum și compartimentul juridic al s c RDS-RCS și cu toate acestea în data de 17.06.2021 am primit notificare de la Banca TRANSILVANIA că mi sa retras această sumă din cont.
Ce aș putea face mai departe pentru a-mi recupera prejudiciul ?