avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate John75

Activitate John75



hob a scris:

daca locul de parcare este subteran,trebuie aviz ISU...asa cum se avizeaza toata parcarea
autorizarea iscir vine la pachet......trebuie sa faci niste verificari iscir la 2 ani probabil, pe langa alte interventii de intretinere si reparatii

depinde unde este locul de parcare.......daca e lipit de bloc, ma indoiesc ca cei de la parter vor fi incantati sa priveasca toata ziua la o masina.....la fel cu alimentarea sistemului.....de unde faci alimentarea cu energie electrica?

Locul de parcare este in exterior. La parter avem magazia unui spațiu comercial. Tot parterul e ocupat de spații comerciale. Accesul la spațiile comerciale se face pe partea opusă a blocului față de parcarile de reședință.


ynocentta a scris:

Este necesar autorizatie si aviz ISU
[/quot
Una din firme din cele care comercializeaza astfel de sisteme, au spus că nu este nevoie decât de autorizare iscir. De la isu pentru ce as avea nevoie de aviz sau autorizație. Eu mă intreb cum este catalogat acest sistem? Este constructie? Sau ce este?
Bună ziua. Dețin un loc de parcare in proprietate privată, la bloc, in cartier rezidențial. Intrebarea mea este: am nevoie de autorizații? Ce fel de autorizații? Pentru a monta un sistem hidraulic de ridicare a unei mașini astfel incât de desupt să mai incapă o mașină. Practic, dublarea locului pe verticală. Menționez că se comercializează astfel de sisteme.