Dupa moartea socrului meu am consolidat o magazie din fundul curtii, magazie care initial era din lemn si caramizi de lut dar care era in paragina, am demolat-o si am construit-o, facand fundatie, stalpi si centura iar zidul din caramizi de bca fara autorizatie. Pentru magazia veche socrul meu care era titular de imobil prin horarare judecatoreasca, precum si a altor anexe dar si asupra terenului si a imobilului de locuit, a platit impozitul la zi iar dupa moartea acestuia impozitul l-am platit eu in numele sau. In urma cu doi ani, primaria, respectiv cei de la disciplina in constructii, fiind sesizati/ au constatat ca nu am avut autorizatie, mi-au dat amenda potrivit legii 50/91, nu am contestat amenda si mi-au pus in vedere sa intru in legalitate iar daca nu sa demolez magazia si sa o aduc la starea initiala. Dupa doi ani, timp in care eu am facut in nume propriu diferite acte de intrare in legalitate, am constatat ca eu ne avand vocatie succesorala, fiind ginerele sau, nu pot sa cer autorizatie de constructie.
Dupa doi ani, primaria a intentat proces in instanta la judecatorie prin care m-a chemat si m-a invinuit ca nu am intrat in legalitate si nu am desfiintat contructia magaziei fara autorizatie.. Instanta m-a citat, gasinduma la adresa unde se afla constructia si mi-a stabilit termen peste trei luni, timp in care trebuie sa fac intampinare. In acest timp sotia mea, unicul mostenitor al defunctului, a demarat procedura de succesiune. Intrebarea mea este cum contest acuzatiile primariei ca prin hotararea instantei , magazia sa fie salvata iar sotia mea, eu si urmasii nostri sa se bucure de o magazie noua, moderna , facuta pe acelasi stabiliment cu vechea magazie?