avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Activitate nanee

Activitate nanee

Răspuns la discuția Procedura schimbare nume
sierra a scris:



Pai nu e mult. Eu tot aman...
E OK ca pot descarca formularele de pe net si din cate am auzit nu se mai sta aiurea la cozi, cel putin asa spunea Tariceanu acum cateva luni.


Da, insa pe mine m-au zapacit cu formularele, la Starea Civila. Prima data ca nu e buna cererea de schimbare de nume, si mi-au dat ce cred ca era cererea standard pt publicare in Monit Oficial, si pana lan urma tot la cererea gasita pe net au ajuns.
Răspuns la discuția Procedura schimbare nume
Pe mine m-a costat vre0 250 RON, bine, si pentru ca am refacut procura de doua ori #-o
Răspuns la discuția Procedura schimbare nume
Am inteles. Multumesc mult, inca o data
Răspuns la discuția Procedura schimbare nume
Multumesc de lamuriri.
Mai am insa o nedumerire.
Contractul de casa, trebuie schimbat pe numele nou?
Multumesc inca o data
Răspuns la discuția Procedura schimbare nume
sebypmo a scris:

Buna. Am si eu o intrebare. Eu am numele tatalui, mama mea e divortata de el si eu am ramas cu numele lui de familie iar mama si`a luat numele de dinainte de casatorie adica numele tatalui ei, si as vrea si eu sa imi schimb numele care il are si mama mea, de ce acte am nevoie ca sa il pot schimba sa nu mai am numele tatalui doar cel al mamei si cat ma costa treaba asta. Va multumesc anticipat . Cu respect Sebastian,
.

Ma aflu intr-o situatie similara.bine, stiu ce trebuie sa fac, deja am inceput iar zilele astea imi apare cererea in Monitor.
Intrebarea mea este urmatoarea: ce acte trebuie schimbate pe noul nume si daca trebuie sa schimb si diplomele dobandite pana la aceasta schimbare.,pe numele (sper)vechi *al tatalui*. trebuie ca facultatea/institutiile ale caror cursuri le.am urmat, sa mi elibereze diplome/modifice diplomele pe noul nume?