Am fost angajată pe starea de alertă în data de 14.05.2020 ca infirmieră debutant la Spitalul județean de urgență Mavromati BOTOȘANI... pe data de 9.06.2021 am fost diagnosticata cu sindromul Gerhardt si trimisă la spitalul pandurii BUCUREȘTI... s.a confirmat diagnosticul,m.au internat pe 10.06 ,iar pe 11.06 am fost operată cu LASER CO2 pe corzile vocale... totul a decurs ok si pe 14.06 am fost externata....am dus CM pe 15.06 la RUNOS BOTOȘANI!!pe data de 18.06 necesită prelungirea CM neavând copii de pe original am mers la birouri pt a cere... acolo aflu cu stupoare ca exista o decizie care ma instiinta că: CITEZ :
"VA INFORMĂM CĂ ÎNCEPÂND CU DATA DE 12.06.2021 CONTRACTUL DUMNEAVOASTRA DE MUNCĂ ÎNCETEAZĂ DE DREPT POTRIVIT ART.56 alin.1 lit. i din Codul Muncii!" La toti colegii mei au fost prelungite actele adiționale...mie pentru ca aveam concediul medical nu!! Specific ca nu exista nici un act sau adeverința unde sa specifice ca nu pot profesa ca infirmieră si nu am fost înștiințarea, am descoperit din întâmplare ca nu mai figurez ca angajat al spitalului de pe 12.06 (cand eu eram internată în spital bucuresti) si nu mi s.a adus la cunoștința nici macar locurile disponibile din spital văzând că pe 21.06 au fost scoase la concurs locuri de infirmier pe termen nedeterminat.. spuneti.mi va rog ce se poate face in aceasta privinta? Multumesc anticipat!