avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate ZOLI/70

Activitate ZOLI/70

Va multumesc , voi cauta un avocat si maduc in judecat cu ei noi avea ca sa fac
Va rog explicatim ca nu inteleg ce inseamna astazi pentru mine trebue sami recunoasca sau nu
Da inteleg asa scrie la . art.11.a legea 1970 pe baza carui mau transferat in ani 80 da in timp sa schimba legea sa sters poate ar fi asta motivul ca num recunosc vechine neintrerupta in unitate
Da am avut conract pe durata nedeterminat la CET acalo an facut si scoala profesionala dupa care mau angajat si acuma ei spun ca am lucrat la alta societate in perioada in care mau transferat si nu mil socoteste ca vecime lucrat in CET si nu stiu ce sa fac
mam angajat in 1988.03.16 la CET ORADEA mau transferatin 1988.08.01 la o firma din deva brigada oradea pin in 1989 '04 .26 transfer in interes de serviciu art .11a.legea 11970 siam lucrat in continuare la CET oradea pina in 2013 perioda transferat nu mi se recunoste ca vechime neintrerupta in unitate
Buna ziua rog ajutor daca se poate mam angajat la CET oradea in 1988, 03,16am lucrat pina in 2013 in 1988 ,08 ,01 mau transferat asa scrie in carte de munca. incadrat transfer interes de serviciu art,11,a leg,1/1970 acum mas putea pensiona cu legea 752021 dar nu mi se recunoaste perioda transferat spunind ca a fos alta firma nu inteleg deloc ei mau trimis la ei am lucrat in continuare astea 8 luni au disparut rog ajutor multumesc